UN POBLE UNIT PER UN FINANÇAMENT JUST

 València, Castelló i Alacant acolliran manifestacions per un finançament just per a la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una iniciativa reivindicatòria impulsada i promoguda pels principals partits polítics PSPV-PSOE, PP, Compromís, Cs i Unides Podem) i agents socials i econòmics de la Comunitat Valenciana (CCOO, UGT i CEV), que tornaran a eixir al carrer units per a clamar per aqueix finançament just.

Esta vegada, aprofitant l’ampli consens cívic, juntament amb la creixent conscienciació dels valencians i valencianes, es pretén que siga una única veu la que s’escolte, la veu del poble valencià sol·licitant un finançament just i la necessitat de reforma del sistema de finançament autonòmic per a acabar amb l’infrafinançament de la Comunitat i exigir que aquesta comunitat deixe de ser la pitjor finançada.

Les conseqüències d’aquest infrafinançament són importantíssimes perquè incideixen de manera negativa en el manteniment de serveis públics fonamentals i obliguen a recórrer a l’endeutament, la qual cosa limita la capacitat de portar a terme determinades polítiques públiques o efectuar inversions que afavorisquen a la nostra societat.

En matèria de justícia, amb un finançament just, les coses podrien millorar molt més, fins a aconseguir una justícia de qualitat. En concret, el nostre partit judicial manca de serveis psicosocials, destacament de Fiscalia i punt de trobada familiar, entre moltes altres manques. Serveis tots ells necessaris tant per als professionals de la justícia com per als ciutadans.

Des del Col·legi considerem que la manifestació convocada  és una manera de fer sentir  que tota la societat, tot el poble valencià, diu a l’uníson  “JA PROU!” a la injusta situació que estem patint sota un model de finançament que porta caducat des de 2014.

No et quedes a casa!!

 

 

 

Fecha

Nov 20 2021
¡Caducado!

Hora

6:00 pm - 8:00 pm

Los comentarios están cerrados.