2018, ANY DE RECONEIXEMENT A LA LABOR DELS MAGISTRATS  CLARA ESPAÑA ARBONA I  JOSE LUIS MENDOZA GASTEARENA

 

Cruz de la Orden al Mérito de la Guardia Civil

Condecoración de Oro de la Generalitat

Si el 24 d’abril (BOGC 3-05-2018) va ser la Magistrada del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 1 de Sueca, Clara España Arbona, la guardonada pel Ministeri de l’Interior amb la Creu de l’Orde del Mèrit de la Guàrdia Civil amb distintiu blanc, el passat 14 de setembre li va correspondre el torn al Magistrat del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 i violència sobre la dona, José Luis Mendoza Gastearena, a qui el Ple del Consell li va atorgar la Condecoració d’Or de la Generalitat.

 

La concessió de la Creu del Orde del Mèrit de la Guàrdia Civil amb distintiu blanc a la Magistrada Clara España ho va ser a proposta dels destacaments de la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna i Cullera pel seu eficient i destacada labor en determinats procediments instruïts en el seu Jutjat i li va ser entregada el passat 16 de maig en la commemoració del CLXXIV Aniversari de la Fundació de la Guàrdia Civil celebrada en l’Aquarterament de Cantarranas de València.

En l’acte d’entrega de la Cruz va estar acompanyada pel Magistrat José Luis Mendoza,  la LAJ del Jutjat núm. 1, Amparo Aragó Tur i diverses funcionàries d’este mateix Jutjat, que van voler compartir amb la Magistrada este reconeixement.

Per la seua banda, el Magistrat José Luis Mendoza ha sigut distingit amb la Condecoració d’Or de la Generalitat “per la seua especial implicació i col·laboració, durant anys, amb la Unitat del Cos Nacional de Policia, adscrita a la Comunitat Valenciana, amb actes de carácter excepcional i exemplars en què s’ha deixat constància d’integritat, dedicació i entrega a favor de la llibertat, seguretat i convivència de tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana”.

Esta Condecoració li va ser entregada el passat 18 de setembre en el Monestir de Sant Miquel dels Reis de València en ocasió de la celebració del Dia de la Policia de la Generalitat. En esta ocasió el Magistrat va estar acompanyat per la Magistrada Clara España, els LAJ dels Jutjats 2 i 4 de Sueca, Marta Jiménez Va serjo i Antonio Márquez, a més de per funcionaris del Jutjat núm. 4 del que és titular, que també van voler acompanyar-li en este dia especial. Enhorabuena a els dos i al partit judicial.

____________________________________________________________________________________

EXCELENCIA EN EL PARTIDO JUDICIAL DE SUECA.

2018, AÑO DE RECONOCIMIENTO A LA LABOR DE LOS MAGISTRADOS Dª. CLARA ESPAÑA ARBONA Y D. JOSE LUIS MENDOZA GASTEARENA

Si el 24 de abril (BOGC 3-05-2018) fue la Magistrada del Juzgado de Primera Instancia e Instrucción nº 1 de Sueca, Clara España Arbona, la galardonada por el Ministerio del Interior con la Cruz de la Orden del Mérito de la Guardia Civil con distintivo blanco, el pasado 14 de septiembre le correspondió el turno al Magistrado del Juzgado de Primera Instancia e Instrucción nº 4 y violencia sobre la mujer, José Luis Mendoza Gastearena, a quien el Pleno del Consell le otorgó la Condecoración de Oro de la Generalitat.

 

 

La concesión de la Cruz a la Magistrada Clara España lo fue a propuesta de los destacamentos de la Guardia Civil de Tavernes de la Valldigna y Cullera por su eficiente y destacada labor en determinados procedimientos instruidos en su Juzgado y le fue entregada el pasado 16 de mayo en la conmemoración del CLXXIV Aniversario de la Fundación de la Guardia Civil celebrada en el Acuartelamiento de Cantarranas de Valencia. En el acto de entrega de la Cruz estuvo acompañada por el Magistrado José Luis Mendoza,  la LAJ del Juzgado nº 1, Amparo Aragó Tur y diversas funcionarias de este mismo Juzgado, que quisieron compartir con la Magistrada este reconocimiento.

Por su parte, el Magistrado José Luis Mendoza ha sido distinguido con la Condecoración de Oro de la Generalitat “por su especial implicación y colaboración, durante años, con la Unidad del Cuerpo Nacional de Policía, adscrita a la Comunidad Valenciana, con actos de carácter excepcional y ejemplares en los que se ha dejado constancia de integridad, dedicación y entrega a favor de la libertad, seguridad y convivencia de todos los ciudadanos de la Comunidad Valenciana”. Esta Condecoración le fue entregada el pasado 18 de septiembre en el Monasterio de San Miguel de los Reyes de Valencia con ocasión de la celebración del Día de la Policía de la Generalitat. En esta ocasión el Magistrado estuvo acompañado por la Magistrada Clara España, los LAJ de los Juzgados 2 y 4 de Sueca, Marta Jiménez Fueyo y Antonio Márquez, además de por funcionarios del Juzgado nº 4 del que es titular, que también quisieron acompañarle en este día especial.

Enhorabuena a los dos y al partido judicial de Sueca

 

Written by