Dijous passat dia 13 de Setembre de 2018,  la Junta Autonòmica del Col·legi de  Registradors de la Propietat i Mercantils de la Comunitat Valenciana va ferlliurament de la Medalla al Mèrit del Col·legi de Registradors d’Espanya a Sr. José González Vercher, oficial del Registre de la Propietat de Sueca.

 Segons ens informen des del Deganat del Col·legi de Registradors de la Propietat i Mercantils de la Comunitat Valenciana, aquesta distinció es concedeix a aquells empleats dels registres de la Comunitat Valenciana que han prestat especials serveis en favor de la funció registral, i que han destacat per la seua exemplar labor professional. El lliurament de medalles es va celebrar en la seu del Deganat Autonòmic de Registradors de la Comunitat Valenciana, en un acte públic que va comptar amb la participació de registradors i membres de la Junta Autonòmica, companys i familiars. La imposició va ser a càrrec de la Degana autonòmica, Dª Begoña Longás.

Pepe  González, tal com sabem molt bé la comunitat jurídica del nostre partit judicial,  és un just mereixedor d’aquest guardó. La seua labor diària al capdavant de l’Oficina del  Registre de la Propietat de Sueca, és modèlica i exemplar. Des que  va començar a treballar en la década dels setanta fins a l’actualitat, que exerceix la categoría d’Oficial major,  ha ocupat tots els càrrecs existents en aqueixa oficina, sent un dels artífexs de l’excel·lent funcionament que ha tingut i té l’Oficina Registral de Sueca.

 Es tracta d’una persona treballadora incansable,  estudiosa i en permanent formació que destaca  pel compromís amb els seus companys,amb la institució registral i amb el món del dret en general. Pendent sempre de totes les resolucions que es publiquen,  estant totalment al dia en matèria registral, tan propensa a canvis. Desde el col-legi volem agrair-li l’exquisit tracte i l’interés que sempre té amb els lletrats d’aquestCol·legi quan li fem  alguna consulta sobre algún  assumpte, o en la tramitació de qualsevol expedient.

 La més sincera enhorabona, Pepe.

Written by